Novi Sad
12.10.2010.
16:22 > 16:43
U porodilištima u Srbiji se mnoge stvari moraju menjati iz korena, iako se tretman žena u ovim ustanovama poslednjih nekoliko godina popravio, kaže predsednica Udruženja babica Srbije, Divna Miljković.
  • novosadjanka

    12.10.2010 21:46
    @ogorceni otac
    U potpunosti prihvatam njegov komentar, nasi zdrastveni radnici,imaju znanja, jedan manji procenat i sa time oskudeva,e ti isti ljudi u belim mantilima koji treba da budu u sluzbi bolesnika, oni su ne samo korumpirani, nego i suvise ponosni da bi se zamajavali sa tamo nekim malo tezim porodjajem, jer kako su nase bake se poradjale, suvise su ponosni i zauzeti sa mnogo vaznijim stvarima od izlaska hitne pomoci do bolesnika kada ima pritisak 2O5/13O jest da daju savete sta odraditi,odmarati se i popiti aspirin! takvih i slicnih slucajeva je mnogo, a sve na stetu bolesnika i nazalost i na stetu i rusenju ugleda lekarima koji su stvarno izuzetno korektni i savesni,imaju znanja i pozrtvovani
  • Marko

    12.10.2010 20:59
    reply to "Ogorcheni otac"
    Kakvi mi prema njima, takvi i oni prema nama.

    Ko dobro cini, dobrim mu se vraca.
  • Ogorcheni otac

    12.10.2010 17:43
    KOrumpirani kasapini
    Nase zdravstvo je na nivou zdravstva u Avganistanu i Gabonu mozda. Korumpirani su, sujetni i neosetljivi na tudju muku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna